Voor meer informatie belt u met Tel: 06 - 24 929 869

Covid sneltest

Landelijk gebrek aan testcapaciteit:

Bent u er ook klaar mee om extra kosten te maken in deze tijd door personeel dat in quarantaine zit? Veel bedrijven kampen met enorm uitval van personeel. Door het aanblijvende gebrek aan test capaciteit kan het soms wel 5 dagen duren voordat u zich kan laten testen bij de GGD. Dan duurt het vaak nog 2 tot 4 werkdagen voordat de uitslag bekend is en bovendien kunt u zonder klachten niet terecht bij de GGD. Het RS SWAT Team biedt hierin de oplossing. Door het inzetten van sneltesten kunnen we een ruimere test capaciteit realiseren. Voor bedrijven, scholen en zorginstellingen de oplossing zodat de continuïteit niet in gevaar komt door enorme uitval van personeel.

Pre-screening personeel:

Voorkom onnodig uitval van personeel en voorkom een bedrijfslockdown door uw medewerkers te screenen. Door het inzetten van COVID-19 sneltesten kunt u uw medewerkers testen. Ook als ze geen of milde klachten hebben kunt u de testen inzetten als pre-screening. Hierdoor kunt u de continuïteit van uw bedrijf waarborgen net zoals de gezondheid van uw medewerkers.

Welke testen bieden we:

Antigenen sneltest:

Deze is recent gevalideerd in Nederland met deze test weet u binnen 15 minuten of iemand besmet is met COVID-19. Echter bij een positieve test dient men alsnog een PCR test af te nemen. U kunt dit doen via de GGD.

Deze sneltest is nog niet goedgekeurd voor reizigers.

Antistoffen test:

Heeft u het vermoeden dat u besmet bent geweest met het COVID-19 virus maar dit niet getest is het op moment van klachten. Dan kunt u middels deze sneltest laten testen of u antistoffen hebt aangemaakt tegen COVID-19 of het Coronavirus. Binnen 15 minuten heeft u het resultaat.

Voor wie zijn de testen bedoeld:

Voor bedrijven, scholen, zorginstellingen en particulieren.

Afname testen:

Onze testen worden afgenomen door ervaren zorgprofessionals. Wij houden ons streng aan de door het RIVM bepaalde hygiënevoorschriften en corona maatregelingen.

Testdag op locatie:

Tijdens een intake gesprek plannen wij samen met u een datum voor een testdag op een door u gewenste locatie. Een kantoorruimte binnen uw bedrijf bijvoorbeeld is voldoende om in te richten als testlocatie voor deze dag. Wij denken graag met u mee.

Uiteraard zorgen wij dat alle ervoor dat alle corona maatregelingen worden nageleefd. Wij verzorgen alles van Set-up tot clean-up van de testlocatie. U hoeft alleen een geschikte schone ruimte beschikbaar te stellen.

Testen aan huis:

Wij komen aan huis en testen uw medewerkers uiteraard werken wij volgens protocol en houden wij ons aan de voorgeschreven corona maatregelingen en  hygiënevoorschriften. Deze dienst is ook beschikbaar voor particulieren.

 Uitslagen:

Per medewerker duurt de gehele testperiode ongeveer 15 minuten deze uitslag word gecommuniceerd aan de medewerkers zelf. Daarnaast ontvangt u de uitslag van de test als PDF en is daarmee bruikbaar als Non-Covid verklaring dat je geen Corona hebt. Hierop staan alle persoonsgegevens op in het Nederlands en het Engels.

 Positieve medewerker en nu?

Bij een positieve uitslag adviseren wij uw medewerker dit te melden bij haar/zijn leidinggevende en direct een afspraak in te plannen met de GGD voor een PCR test. Het RS SWAT Team zal u ondersteunen in het nemen van vervolgstappen. Verder raden wij u als werkgever aan om bij een positief testresultaat een bredere groep van medewerkers binnen 24 uur te laten testen. Dit om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

 Advies:

RS SWAT Team heeft ruim 10 jaar ervaring in o.a. Outbreak management binnen zorginstellingen. Wilt u binnen uw bedrijf/school/zorginstelling uw personeel screenen dan kunnen wij dit voor uw instelling realiseren. Mocht u problemen ervaren in het implementeren van protocollen dan kan het RS SWAT Team u samen met onze deskundige infectie preventie hierin adviseren.

Ook wanneer u op zoek bent naar een testbeleid van bijvoorbeeld het wekelijks testen van medewerkers kan het  RS SWAT Team u hierin ondersteunen.

Zekerheidsstelling:

Op dit moment is er een toenemende vraag naar sneltesten. De sneltesten waar het RS SWAT Team gebruik van maakt behoren tot de goedgekeurde sneltesten door het RIVM. U kunt ervoor kiezen om de benodigde testcapaciteit voor uw bedrijf in zekerheid te stellen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de testmaterialen voor u beschikbaar zijn. U kunt dan zelf beslissen wanneer u over de testen wilt beschikken.

Covid sneltesten voor particulieren:

Wij komen aan huis en nemen volgens de voorgeschreven voorwaarden de sneltest bij u af. U weet binnen 15 minuten of u op dat moment Corona  heeft. Bij en positieve uitslag adviseert het RS SWAT Team u met de vervolgstappen.

Tarieven:

 Bedrijven                                                                                          Particulieren € 50

ANTIGEEN SNELTEST COVID-19

1-10 medewerkers                                        € 65

11-25 medewerkers                                      € 55

26-50 medewerkers                                      € 50

50+ medewerkers in overleg

Antistoffen test:

 € 90

Prijzen zijn exclusief BTW

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

“Wij hebben ons personeel van onze restaurants laten screenen door het RS SWAT TEAM. Op deze manier hebben we een positieve medewerker ertussenuit kunnen halen. Door de snelle resultaten en het snelle handelen van het RS SWAT Team hebben we de juiste maatregelingen kunnen treffen. Een absolute aanrader!”

 

Contactgegevens

Daphne Lewis
(Directeur)

M: 06-24929869
E: lewis@rsswatteam.nl

KvK 52737446

Recensies

  • Onze Complimenten

Partners