Voor meer informatie belt u met Tel: 06 - 24 929 869

Voor wie?

RS SWAT TEAM werkt sinds 2009 voor zorginstellingen zoals verpleeghuizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en privéklinieken. U kunt ons bellen wanneer er een outbreak is van MRSA, NORO of andere BRMO. Zodra wij het eerste telefoontje van u ontvangen, zorgen wij dat we binnen 24 uur aanwezig zijn voor de eerste intake (crisisoverleg volgt na akkoord). Hierna worden verdere afspraken gemaakt.

Heeft uw organisatie alleen behoefte aan bijvoorbeeld coördinatie, desinfectie of afname van kweken? Dan kunnen wij onze experts ook individueel inzetten. Denk aan een situatie waarbij uw medewerkers onbeschermd een cliënt met MRSA hebben verzorgd. Wij kunnen u van dienst zijn bij het screenen van uw medewerkers. Daarnaast verzorgen wij scholing op het gebied van hygiëne.

Wist u overigens dat iedere zorginstelling in Nederland bij een outbreak verplicht is expertise in te huren in de vorm van een Arts-Microbioloog en Deskundige Infectie Preventie? RS SWAT TEAM heeft alle experts in huis.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

“Het RS SWAT TEAM bracht in no-time vertrouwen, controle en rust bij medewerkers, cliënten en familieleden. Het gevoel dat het nu eindelijk goed komt, heeft het team met hun efficiënte werkwijze meer dan waargemaakt.”

Contactgegevens

Daphne Lewis
(Directeur)

M: 06-24929869
E: lewis@rsswatteam.nl

KvK 52737446

Recensies

  • Dank je wel "Wat fijn dat RS SWAT TEAM ons erop wees dat de meeste kosten gedeclareerd konden worden. Ook was ons onbekend dat wij wettelijk verplicht zijn een Arts-Microbioloog in te huren. Met het inschakelen van het expertise team waren we niet alleen sneller van MRSA af, maar ook goedkoper uit.

Partners